SALUDO DE LA IEB CARLET A LOS CIUDADANOS DE CARLET CON MOTIVO DE SUS FESTIVIDADES





Estimats veïns i conciutadans de la Ciutat de Carlet,

     Des de l´Esglesia Evangélica Baptista volem fervorosament que per mig de aquestes festes totes les sensibilitats de la societat carletina puguen conectar-se amistosamente per a trobar en la nostra ciutat espais on descubrir la història, el folklore i les tradicions que son comunes a tots nosaltres. Salomó en Eclesiastés va dir: “Vet ací, doncs, el bé que jo he vist: que lo bó es menjar i beure, i disfrutar del bé de tot el seu treball amb el que es fatiga baix del sol, tots els díes de la seva vida que Deu li ha donat; perque aquesta es la seva part.” Es temps en aquestes festes de pasar uns díes de confraternització, de diversió i de descans en companyía de amics, veïns i familiars després del treball de les nostres mans.

      Amb aquest motiu volem des d´aquestes línies animar-vos a que participeu de forma activa en els distints actes culturals programats al llarg de aquestos díes. Desitgem compartir amb tots moments especials dels que poder recordar en el futur. Volem també destacar la gran tasca que la Regidoría de Festes està fent per a que les nostres festes estiguen a l´altura de les millors i per a que els nombrosos visitants que s´apropen senquen la hospitalitat i bon fer dels carletins.

      Per últim, despedir-nos de tots vosaltres, desitjant-vos que passeu unes festes inoblidables, que les gaudiu i que les visqueu amb la máxima intensitat, procurant vetllar pel respecte als demés i per la bona imatge de la nostra ciutat. 

     Rebeu una cordial salutació y bones festes!

Emilio José Cobo Porras
Pastor de la IEB Carlet

Comentarios

Entradas populares